Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت:‌ در تبدیل علم به فناوری با نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم و باید کاری کنیم که علم و دانش به سرعت به فناوری‌های تجاری بدل شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، روح‌الله عباسپور ظهر امروز در آیین تکریم و معارفه ریاست دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) استان قزوین که در سالن اجتماعات مرکزی دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: هر جایی که موفق نشدیم، به خاطر این بود که نظام آموزشی را اساس رشد و توسعه در نظر نگرفتیم و اگر نظام دانشگاهی را اصلاح کنیم، کشور اصلاح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از نحوه برخورد نظام آموزشی با شبیخون فرهنگی گفت: متأسفانه در این حوزه پیروزی‌های زیادی نداشتیم و به همین خاطر باید کوشش مضاعفی را در این راستا به خرج دهیم. ضمن اینکه در تبدیل علم به فناوری با نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم و باید کاری کنیم که علم و دانش به سرعت به فناوری‌های تجاری بدل شود.

عباسپور بر لزوم کار بیشتر برای پیوند علم و صنعت در سطح دانشگاه‌ها تأکید کرد و افزود: در این حوزه فقط در حوزه صنعت دفاعی موفق عمل کردیم که امروز تجلی آن را در توان دفاعی و نظامی کشور می‌بینیم.

وزارت علوم رویکرد خود نسبت به دانشگاه امام‌خمینی(ره) را عوض کند

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: با توجه به وجه بین‌المللی دانشگاه امام باید در سطح ملی و منطقه‌ای اثرگذار باشد؛ در صورتی که امروز متأسفانه شاهد چنین نقش‌آفرینی از این دانشگاه نیستیم.

عباسپور با اشاره به ظرفیت‌های علمی و فرهنگی دانشگاه بین‌المللی قزوین اضافه کرد: متأسفانه در حال حاضر رتبه این دانشگاه چه در سطح کشور و چه در سطح بین‌المللی مناسب نیست و به همین خاطر مدیریت جدید باید از نهایت تلاش خود برای ارتقای این جایگاه استفاده کند.

علم نافع/ تجربه موفق دانشگاه تهران در ارتباط صنعت و دانشگاه از طریق "کارگزارهای علم و فناوری"آسیب‌شناسی ارتباط صنعت و دانشگاه / نباید اجازه دهیم روحیه ناامیدی در جامعه نخبگان رواج یابدمیزگرد/ جایگاه ضعیف ایران در رتبه‌بندی "ارتباط صنعت با دانشگاه" در دنیا/ رتبه 117 کشور در بخش پژوهش ارتباط صنعت و دانشگاه!

وی با انتقاد از نگاه وزارت علوم به این دانشگاه در دوره‌های اخیر ادامه داد: وزارت علوم هیچ‌گاه به جایگاه بین‌المللی دانشگاه توجهی نکرده و این رویکرد باید در دولت جدید کاملاً متحول شود.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون صنایع مجلس وزارت علوم کمیسیون صنایع مجلس وزارت علوم ارتباط صنعت بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۳۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: رئیس کمیسیون گمرک، حمل و نقل و لجستیک و هیئت‌ مدیره شرکت‌های حمل و نقل بین المللی استان با اشاره به مشکلات متعدد فعالان این صنف از قبیل صف انتظار در مبادی ورودی و خروجی، مشکلات متعدد در مرزها و در گمرکات و... گفت: مباحث مالیاتی یکی از دغدغه‌های اساسی فعالان این حوزه به‌ شمار می‌رود.

وی گفت: دریافت حق کمیسیون نامتعارف از شرکت‌های حمل و نقل هزینه‌های سنگین دفاتر مالیاتی و اخذ مبالغ جداگانه از بابت کارنه تیر و cmr، حاشیه سود شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی را تا حد زیادی کاهش داده است.

فتاح‌زاده با بیان این مطلب خواستار اعمال تعرفه متناسب در رابطه با اخذ مالیات از شرکت‌ها شد و گفت: بخش عمده‌ای از هزینه‌های دریافتی بابت کرایه حمل و نقل، متعلق به رانندگان است، اما متاسفانه هنگام اخذ مالیات این مبلغ، برای شرکت‌ها لحاظ می‌شود.

سید ضیاء رضوی؛ دبیر کمیسیون گمرک، حمل و نقل و لجستیک توضیحاتی در خصوص عملکرد سال 1402 کمیسیون ارائه و مشارکت حداکثری اعضاء در جلسات را به جهت تعیین اولویت ها و برنامه ریزی خواستار شد.

رضوی، ایجاد رویه واحد در شرکت های حمل و نقل بین المللی را از جمله موضوعات مهم و تاثیرگذار در حمل و نقل ذکر کرد و افزود: رقابت سالم صنفی از مهمترین مولفه های رشد بوده و در این راستا اتاق تبریز آماده است جلسات محوری در این خصوص برگزار کند، تا ضمن ارج نهادن به فعالان این حوزه، شاهد رشد چشمگیرصنعت حمل و نقل در استان باشیم.

دبیر کمیسیون مهمترین رسالت اتاق تبریز در برگزاری جلسات کمیسیون را حل مشکلات فعالان گمرک و حمل و نقل عنوان کرد و گفت: خوشبختانه در سال گذشته پرونده های مالیاتی شرکت های حمل و نقل بین المللی طبق نظر بخش خصوصی که در جلسه کمیسیون عنوان شده بود، بررسی و صورت گرفت.

 در ادامه این جلسه نمایندگان شرکت‌های حمل و نقل، با نقد فرایند اخذ مالیات از مجموعه‌های خود، خواستار تعیین مالیات بر اساس میزان سود واقعی شده و مقرر شد بررسی موضوع در جلسه آتی با نمایندگان سازمان امور مالیاتی برگزار شود.

دیگر خبرها

  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • حضور استان اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی (ایران اکسپو ۲۰۲۴)
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • صنایع نفت و گازوپتروشیمی به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • رئیس‌جمهور: ایران می‌تواند به فرآوری معادن در آفریقا کمک کند