Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@02:26:47 GMT

جهاد دانشگاهی اولین نهاد تبدیل‌کننده علم به ثروت است

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۷۱۸۰

جهاد دانشگاهی اولین نهاد تبدیل‌کننده علم به ثروت است

ایسنا/قزوین رئیس پارک علم و فناوری قزوین گفت: شاید بتوان گفت که جهاددانشگاهی اولین نهاد تبدیل‌کننده علم به ثروت است که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در کشور شکل گرفت به همین خاطر است که بیشترین همخوانی را با پارک‌های علم و فناوری دارد.

مصطفی مافی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: جهاددانشگاهی جزو اولین نهادهایی بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی با هدف تبدیل علم و دانش به محصولات فناورانه شکل گرفت؛ پس از پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی همواره تحت تحریم دشمنان قرار داشتیم که تشکیل جهاددانشگاهی و جهادخودکفایی موجب شد از ظرفیت موجود در دانشگاه‌ها استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شاید بتوان گفت که جهاددانشگاهی اولین نهاد تبدیل‌کننده علم به ثروت است که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در کشور شکل گرفت به همین خاطر است که بیشترین همخوانی را با پارک‌های علم و فناوری دارد.

رئیس پارک علم و فناوری قزوین خاطرنشان کرد: توسعه فناوری بارزترین وجه جهاددانشگاهی است، موضوعی که در پارک‌های علم و فناوری به آن توجه شده است؛ شاید بگویند این ۲ نهاد با هم موازی هستند اما به نظر من تفاوت دارند چون جهاددانشگاهی در حوزه محتوا و پارک‌های علم و فناوری در حوزه توسعه زیرساخت فناوری ورود پیدا کرده‌اند.

وی بیان کرد: برای مثال پارک علم و فناوری در بحث تجاری سازی، توسعه فناوری و نرم افزاری با جهاددانشگاهی همکاری داشته و مباحث سخت افزاری و توسعه زیرساخت‌های فناورانه را در پارک‌های علم و فناوری پیگیری می‌کنیم؛ البته جهاددانشگاهی در استان‌های کرمانشاه، البرز و کرمان به پارک علم و فناوری ورود پیدا کردند.

مافی اشاره کرد: در کشورمان در حوزه‌های توسعه فناوری کمی عقب هستیم که با کار جهادی قابل جبران است، اگر با همین سرعت جلو برویم به نظر می‌آید نسبت به کشورهای توسعه یافته فاصله خواهیم داشت، این فاصله را تنها با کار جهادی پر خواهیم کرد، کار جهادی نیازمند برنامه‌ریزی و حفظ استانداردهای لازم است.

وی تصریح کرد: اگر شرایط را برای نخبگان در کشور فراهم شود کمتر شاهد مهاجرت نخبگان خواهیم بود و در ادامه با کمک نخبگان با کار جهادی می‌توانیم فاصله خود را با کشورهای توسعه یافته کاهش دهیم.

رئیس پارک علم و فناوری قزوین اظهار کرد: در حال حاضر پارک ملی صنایع دستی متعلق به جهاددانشگاهی است و شاید بتوان گفت این نهاد سردمدار و لوکوموتیو توسعه فناوری‌های نرم، خلاق و صنایع دستی در کشور است؛ ما هم از ظرفیت آنان در مرکز نوآوری فرهنگ و هنر استفاده خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: به نظر می‌رسد جهاد دانشگاهی در سایر حوزه‌ها نیازمند تبلیغات بیشتر است؛ احساس می‌کنم جهاددانشگاهی آنطور که باید و شاید خدماتی که ارائه می‌دهد را برای مردم تشریح نکرده است.

مافی تأکید کرد: پژوهشگاه رویان در کل دنیا شناخته شده است شاید جالب باشد اما افکار عمومی ما کمتر آن را می‌شناسند، جهاددانشگاهی قزوین مرکز درمان ناباروری راه‌اندازی کرده است اما تبلیغات محیطی محدود بوده و ظرفیت برای افزایش تبلیغات و معرفی آنان وجود دارد.

رئیس پارک علم و فناوری قزوین در پایان متذکر شد: جهاد دانشگاهی در حمل و نقل ریلی و خدمات پزشکی خوب ورود پیدا کرده است اما در حوزه خدمات مورد نیاز صنایع کوچک و متوسط بازار بزرگی وجود دارد که جهاددانشگاهی باید و شاید در این حوزه‌ها برنامه‌ای نداشته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی قزوين پارك علم و فناوري رئیس پارک علم و فناوری قزوین پیروزی انقلاب اسلامی پارک های علم و فناوری توسعه فناوری اولین نهاد کار جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۷۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴

پاویون ملی شرکت‌های دانش‌‍‌بنیان در رویداد بزرگ نمایشگاهی حوزه سلامت شرق آسیا با حمایت سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در ویتنام برپا می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پاویون ملی شرکت‌های دانش‌‍‌بنیان در رویداد بزرگ نمایشگاهی حوزه سلامت شرق آسیا با حمایت سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، اردیبهشت 1403 در کشور ویتنام برپا می‌شود.

سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی پزشکی و داروسازی ویتنام از 9 تا 12 می (مطابق با 20 تا 23 اردیبهشت ماه 1403) در محل کاخ فرهنگی ویت خو در شهر هانوی پایتخت ویتنام برگزار خواهد شد.

این نمایشگاه بر روی ارائه به‌روزترین فناوری‌ها، پیشرفت‌ها و دستاوردهای برجسته این حوزه متمرکز خواهد بود، به طوری که متخصصان و فعالین حوزه سلامت و پزشکی از سراسر جهان برای تبلیغات و معرفی محصولات، تبادل تجربیات و بهره‌گیری از فرصت‌ها در سرمایه‌گذاری، تولید و گسترش کسب و کار در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.

گسترش حمایت از دانش‌بنیان‌ها در مازندران

غرفه‌داران و مخاطبین این نمایشگاه از حوزه های تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، تولیدکنندگان دارویی، تجهیزات و خدمات زیبایی، تجهیزات تشخیص و درمان بیماری‌ها، تجهیزات آزمایشگاهی و تجهیزات توانبخشی هستند.

شرکت‌های دانش‌بنیان متقاضی حضور در این پاویون تا روز سه‌شنبه 11 اردیبهشت 1403 فرصت دارند در سامانه کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری به نشانی https://tesc.ir/service/8/1 ثبت‌نام کنند و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09355242413 تماس بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴