Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: این دانشگاه برای بحث فناوری، صنعت و بازار ارزش قائل است و نقش پررنگ‌تر را نسبت به سایر دانشگاه‌ها ایفا می‌کند.

محسن جهانشاهی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره تناسب مصرف علم با تولید علم در دانشگاه‌های ایران بیان کرد: ما خود را متولی تولید علم می‌دانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی به زنجیره ارزش نگاه می‌کنیم بحث تولید علم، فناوری، صنعت و بازار در کنار یکدیگر قرار دارد و ما برای تمام حلقه‌های این زنجیره ارزش اهمیت قائل هستیم.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای ادامه داد: معتقدیم که رسالت دانشگاه فنی و حرفه‌ای در حلقه دوم به بعد مشهودتر است، یعنی در حوزه فناوری، صنعت و بازار نقش بیشتری را باید ایفا کنیم اگرچه که تولید علم هم می‌تواند یکی از مسئولیت‌های ما باشد. این امر درحالی است که در دانشگاه‌هایی مثل تهران، صنعتی شریف، امیرکبیر و ... شاید تولید علم رسالت اصلی تلقی شود.


جهانشاهی با بیان اینکه علیرغم اهمیت به تولید علم، اما برای بحث تبدیل علم به فناوری و تبدیل ایده به پدیده ارزش بیشتری قائل هستیم، عنوان کرد: تناسب جایگاه دانشگاه فنی و حرفه‌ای در چهار حلقه زنجیره ارزش از حلقه دوم، سوم و چهارم به مراتب پررنگ‌تر از خیلی دانشگاه‌های دیگر کشور است.


وی تاکید کرد: در گام دوم انقلاب باید به دانشگاه‌های مهارتی از جمله دانشگاه فنی و حرفه‌ای اهمیت بیشتری داده شود. در مقایسه با دانشگا‌های تراز یک تئوری سهم چندانی در کشور نداریم لذا دانشگاه‌های مختلف در طول سال‌های اخیر پیشرفت‌های بیشتری داشته‌اند.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه فنی و حرفه ای تولید علم تبدیل علم به فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای تولید علم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۶۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید مدعی شد: پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید با اشاره به عدم تمایل آمریکا برای به خطر انداختن و تضعیف امنیت این کشور، گفت که واشنگتن در عوض بر اتحادیه اروپا و ناتو فشار وارد خواهد کرد تا قابلیت‌های دفاعی‌شان را با اوکراین به اشتراک بگذارند.

ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین به تازگی در یک نشست مجازی از حامیان غربی این کشور تقاضای «دست کم هفت سامانه پدافندی پاتریوت» کرد. با این حال، به نظر می‌رسد که اصلی‌ترین حامی کی‌یف، چیزی برای بذل و بخشش ندارد!

سالیوان دراین‌باره گفت: در حال حاضر سامانه‌های پاتریوت آمریکا به منظور حفاظت از نیروهای ما، به سراسر جهان از جمله خاورمیانه ارسال می‌شوند.

وی افزود: اگر توان تولید پاتریوت‌های بیشتری داشته باشیم، ارسال خواهیم کرد. با این حال، تعداد زیادی موشک مورد استفاده در این سامانه‌ها را (برای اوکراین) تامین می‌کنیم.

سالیوان در ادامه گفت: در حال حاضر، کاری که قرار است انجام دهیم این است که با شرکای اروپایی و سایر شرکای خود در سراسر جهان همکاری و بر آنها اعمال فشار کنیم تا سامانه‌های پدافندی بیشتری در اختیار اوکراین قرار دهند.

پنتاگون دیروز در بسته کمک نظامی «بی‌سابقه» آمریکا به اوکراین به ارزش ۶ میلیارد دلار، مهمات پاتریوت بیشتری گنجاند. با این حال، ماه‌ها یا شاید سال‌های طول می‌کشد تا سامانه‌های پدافندی به اوکراین برسد زیرا واشنگتن قصد ندارد تا به ذخایر دفاعی خود متوسل شود. در عوض، در بیانیه کاخ سفید به این موضوع اشاره شده است که «بسته جدید آغاز رویه عقد قرارداد با صنایع دفاعی آمریکاست.»

تولید یک فروند سامانه پاتریوت «ام‌آی‌ام -۱۰۴» در شرکت اسلحه‌سازی «ریتیون» آمریکا بیش از یک میلیارد دلار هزینه دارد. آمریکا در طول این سال‌ها، بیش از یک هزار و ۱۰۰ موشک‌انداز پاتریوت تولید کرده است و براساس برآوردها صدها سامانه فعال و غیرفعال و دپوشده در اختیار دارد. اما تنها یک «واحد» سامانه پاتریوت به اوکراین ارسال کرده است. آلمان و هلند نیز دو سامانه در اختیار این کشور قرار داده‌اند.

کد خبر 6089636

دیگر خبرها

  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • کاخ سفید مدعی شد: پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است
  • مسئولان نسبت به ایمنی راه‌ها توجه بیشتری داشته باشند
  • هافبک نیوکاسل در مسیر تبدیل شدن به راننده کامیون / عکس