Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روح‌الله عباسپور عصر سه‌شنبه و در مراسم رونمایی از سه محصول دانش بنیان پارک علم و فناوری قزوین، افزود: یکی از کارآمدی‌های انقلاب و نظام، حوزه علم و فناوری است و کسب موقعیت علمی کشور در جهان بیانگر این موضوع بوده تا جایی که هم اکنون در بخش شتاب علمی از ظرفیت‌های بالایی برخورداریم و عنوان نخست علمی منطقه و پانزدهم جهان این مساله را ثابت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برخلاف اعتقاد برخی که وجود ۸۰ هزار مقاله علمی را تنها عامل موفقیت چشم انداز ۲۰ ساله کشور دانسته‌اند، اظهار داشت، امروز خدا را شاکریم که با تلاش و کوشش جوانان و دانشمندان کشور توانسته‌ایم ضمن تبدیل علم به فناوری، آن را تجاری سازی هم کنیم و این مساله در دانشگاه دفاعی کشور از نمود بالایی برخوردار است.

به گفته وی، در حوزه بهداشت و در مقطعی که می‌گفتند ۹۵ درصد و امروز می‌گویند ۹۷ درصد نیازمندی‌های کشور در داخل تامین و در برخی جاها نیز صادرات هم داریم، این واقعیت مصداق واقعی تولید علم و تبدیل آن به فناوری و تجاری سازی است. 

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری توسعه را با محوریت علم همراه می‌دانند، تصریح کرد: امروز اگر برای رسیدن به توسعه بخواهیم در بخش دانش محوری حرکت کنیم، می‌توان آینده خوبی را برای خود متصور باشیم تا جایی که اگر در برخی حوزه‌ها نتوانستیم رشد کنیم بعدها شاهد پیشرفت دیگران بودیم چرا که آنها با محوریت نظام آموزشی و آرندی مناسب در جامعه خود عمل کرده و زمینه رشدشان را هم فراهم کرده‌اند.

عباسپور ادامه داد: هر کجا که از علم، دانش و فناوری فاصله گرفتیم متاسفانه توفیقی کسب نکردیم اما امروز با همه شرایط تحریمی خوشبختانه شرایط خوبی را در کشور ایجاد کرده‌ایم و پارک‌های علم و فناوری نیز باید از این پس بازهم در زمینه رشد و بالندگی بیش از گذشته فعالیت داشته باشند و در این زمینه هرقدر سرمایه‌گذاری کنیم نتیجه خوبی هم خواهیم گرفت.

پارک علم و فناوری قزوین ۱۸۰ محصولات فناورانه عرضه داشته است

مصطفی مافی، رییس پارک علم و فناوری قزوین در این نشست اظهار داشت: این پارک در سال ۹۰ در قزوین فعالیت خود را آغاز کرده و امروز با پشت سر گذاشتن دوران نوپای خود، توانسته ۱۸۰ محصول فناورانه را تقدیم جامعه هدف خود کند.

وی با بیان اینکه گردش مالی این مجموعه در سال گذشته بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان بوده، افزود: هم اکنون ۱۲۰ شرکت فناورانه، دانش بنیان و هسته فناور در این پارک مستقر است و در سطح استان نیز از ۷۸ شرکت دانش بنیان فعال، ۲۹ شرکت در پارک علم و فناوری قزوین مستقر هستند.

این مسوول خاطرنشان کرد: امسال ۹ کانون شکوفایی و خلاقیت در سطح شهرستان‌های استان راه اندازی شده، ۲ مرکز رشد در شهرستان‌های بویین زهرا و آبیک افتتاح و سه مرکز رشد و فناور با همکاری دانشگاه علوم پزشکی زیر نظر این پارک فعالیت دارند.

مافی اضافه کرد: پارک علم و فناوری قزوین همزمان با آغاز شیوع ویروس کرونا و در هفتم اسفند ماه ۹۸ نخستین محصول این حوزه، یعنی محلول ضدعفونی کننده الکلی و غیرالکلی را روانه بازار هدف کرد.

به گفته وی، این پارک در اسفندماه سال گذشته با تولید روزانه ۱۰۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده عنوان نخست کشور را به خود اختصاص داد.

در ادامه این مراسم از سه محصول شامل داروی آیورمکتین، موثر در درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا، دستگاه دماسنج دیجیتالی غیرتماسی و دستگاه ضد عفونی الکترواپتیکی در پارک علم و فناوری رونمایی شد.

برچسب‌ها ایرنا استان قزوین پارک علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایرنا استان قزوین پارک علم و فناوری ایرنا استان قزوین پارک علم و فناوری اخبار کنکور پارک علم و فناوری قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۷۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی

در حالی که ما طی سال گذشته میلادی برای فروش نفت و گاز خود با تحریم مواجه بودیم، صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارشش از سلسله گزارش های چشم انداز اقتصادی جهان که هر سه ماه یکبار منتشر می کند، از رشد ۵.۴ درصدی اقتصاد کشورمان خبر داد. ما در حالی این رشد اقتصادی را رقم زدیم که بسیاری از کشورهای دنیا سال خوبی را پشت سر نگذاشتند و رشد اقتصادی بالایی نداشتند. در این سال، اقتصادهای منطقه خاورمیانه به طور متوسط رشد ۲ درصدی داشتند و عربستان با رشد منفی ۱.۱ درصدی مواجه شد.

دولت سیزدهم برای تولید و فروش نفت و گاز کشور به سیاست های خاصی روی آورد. استفاده از تمام ظرفیت ها برای فروش منابع، افزایش تعاملات با کشورهای خریدار و استفاده از توان دانش بنیانی کشور از جمله سیاست هایی بود که به اجرا گذاشته شد. به زعم کارشناسان، این سیاست ها بود که در نهایت نتیجه داد و زمینه ساز رشد اقتصادی کشور شد.  به زعم بسیاری، رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشورمان بر اثر سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود به دست آمد.

نظرات ایمان زنگنه، عضو انجمن اقتصاددانان ایران و استاد دانشگاه را در ادامه در خصوص فروش نفت و گاز کشورمان در شرایط تحریمی در ادامه می خوانید. زنگنه در خصوص رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشور طی سال گذشته میلادی که صندوق بین المللی پول در آخرین گزارشش به آن اشاره داشت، تصریح کرد: بخش نفت همواره یکی از حوزه های پیشران در اقتصاد کشور ما بوده است. به تبع این بخش رشد اقتصادی را شاهد هستیم. تولید ثروت از حوزه نفت باعث شده است که بخش های دیگر نیز رشد را تجربه کنند.

وی ادامه داد: این که در شرایط تحریم توانسته ایم میزان فروش نفت و گاز خود را به دوران غیرتحریمی نزدیک کنیم، اهمیت بالایی دارد. دیپلماسی فعالی که دولت به اجرا گذاشت، در موفقیت ما برای فروش نفت موثر بود. این دیپلماسی در نهایت طرف مقابل را به این نتیجه رساند که تا حدی از سخت گیری هایش در تحریم ها بکاهد. تمام این مسائل، به افزایش فروش نفت و گاز کشور منجر شد.

این عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که فروش نفت و دسترسی به منابع مالی آن دو موضوع متفاوت هستند. ما در بخش فروش نفت موفقیت داشته ایم و توانسته ایم به طرق مختلف در شرایط تحریم نفت خود را به فروش برسانیم.

زنگنه در خصوص سیاست گذاری های دولت سیزدهم مبنی بر فروش نفت به مینی ریفاینری ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی خاطرنشان کرد: من این طور همکاری ها را مثبت ارزیابی می کنم. واقعیت این است که ما در گذشته تجربه موفقی در زمینه فروش نفت از طریق دستگاه ها و افراد نداشتیم. حالا با اعمال روش هایی مانند سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی موفقیت بیشتری در فروش نفت کسب کرده ایم.

این استاد اقتصاد در دانشگاه خاطرنشان کرد: اقداماتی که در زمینه فروش نفت و گاز انجام داده ایم و موفقیت هایی که کسب کرده ایم، شرط لازم برای رشد اقتصادی کشور هستند. باید در بخش های دیگر نیز به همین ترتیب با دیپلماسی موفق به توسعه و رشد اقتصادی بریم. عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی به نحوی بازارسازی برای فروش نفت ماست و باعث می شود به عنوان شریک تجاری برای کشور هدف مطرح شویم که این موضوع رشد اقتصادی و همچنین توسعه تجارت نفت خام را به همراه داشته است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد