Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری با بیان این که در نیمه اول سال جاری ۷۵ نفر توسط شرکت‌های دانش بنیان مشغول به کار شده‌اند، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان استان شرایط بحرانی تحریم و کرونا را تبدیل به فرصت کردند. - اخبار استانها -

اسماعیل پیرعلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: از ابتدای شیوع کرونا چهار فروشگاه با 20 نفر اشتغالزایی جدید در حوزه فروش محصولات مورد نیاز عامه مردم از جمله ماسک تنفسی و کالاهای سوپرمارکتی همچنین لوازم خانگی، تلفن همراه و صنایع دستی ایجاد شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طی 6 ماه ابتدای امسال در حوزه صنایع تولید تجهیزات و مواد بهداشتی و آزمایشگاهی از قبیل انواع ماسک‌های تنفسی، خط تولید ماسک، سوآپ برای نمونه‌گیری از افراد مشکوک به کرونا،‌ محیط vtm برای انتقال نمونه ویروس کرونا به آزمایشگاه راه‌اندازی شدند.

رئیس پارک علم و فناوری استان بیان داشت: مشاغل ایجاد شده در نیمه نخست سال جاری زمینه اشتغال مستقیم 35 نفر و اشتغال غیرمستقیم40 نفر را با سرمایه گذاری بالغ‌بر 10 میلیارد ریال ایجاد کرده‌اند.

پیرعلی اضافه کرد: زمینه ایجاد برخی مشاغل در استان ما فراهم است اما تابحال به آن‌ها پرداخته نشده بود و شرکت‌های دانش‌بنیان به این حیطه‌های علمی و دانش‌بنیان ورود پیدا کرده‌اند که ساخت خط تولید ماسک تنفسی، سوآپ‌داکرون، محیط VTM، تجهیزات آلتراسونیک و مواد ضد عفونی کننده دست و سطوح از جمله‌ آن‌ها است.

موفقیت شرکت دانش بنیان ایرانی در تولید داروی گیاهی ضد کوکسیدیوز طیورانتشار نامه مخالفت دولت با طرح "جهش تولید دانش بنیان" + سندتلاش برای جبران خلأ 1.6 میلیارد دلاری بازار دارو با کمک شرکتهای دانش بنیان داخلی

وی با اشاره به محصولاتی که از شرکت‌های استان صادر می‌شوند خاطرنشان کرد: صادرات دستگاه تین فیلم به کشور عراق انجام می‌شود که این محصول با فناوری فرآیند تبخیر لایه نازک در شرایط تحت‌خلاء برای تصفیه روغن استفاده می‌شود.

رئیس پارک علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: همچنین محصولاتی از جمله دستگاه بشکه‌بردار و پایه‌های گل‌های زینتی و شبیه‌سازهای آزمایشگاه‌های برق و مکانیک و خط تولید خوراک دام و طیور آبزیان تاکنون به کشورهای عراق و تاجیکستان صادر شده‌اند.

وی با اشاره به ارزش ریالی محصولات صادراتی عنوان داشت: در نیمه اول امسال 5 هزار و 200 دلار صادرات از استان به کشورهای خارجی داشته‌ایم و سال گذشته  نیز 3 هزار و 300 دلار محصول صادر شد.

پیرعلی توضیح داد: ارزش صادرات نیمه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش بیش از 50 درصدی را به خاطر موفقیت یکی از شرکت فناور فعال در حوزه ساخت تجهیزات فرآیندی پالایشگاهی که توانست قرار داد خوبی را با طرف عراقی منعقد کند نشان می‌دهد.

وی با اشاره به آثار و تبعات تحریم‌ها و کرونا بر شرکت‌های دانش بنیان تشریح کرد: بعضی از شرکت‌ها این تهدید را به فرصت تبدیل کردند و رشد قابل توجهی داشتند اما با این حال تاثیرات منفی را هم در شرکت‌های دانش‌بنیان شاهد بوده‌ایم.

رئیس پارک علم و فناوری استان مطرح کرد: در حال حاضر بالغ‌بر 125 شرکت و واحد فناور در پارک علم و فناوری استان مستقر هستند و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری پنج شرکت فناور افزوده و زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم 200 نفر را فراهم کند.

وی در پایان یادآور شد: امکان گسترش فعالیت‌های پارک علم و فناوری و ورود به حوزه مشاغل خانگی اینترنتی یا فناورانه خانگی در کرونا وجود دارد و استقبال می کنیم کما اینکه یکی از شرکت‌های مستقر اقدام به این کار کرده و پارک علم و فناوری استان نیز از این اقدام شرکت حمایت کرده است.

انتهای پیام/7540/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پارک علم و فناوری استان رئیس پارک علم و فناوری شرکت های دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۲۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود

 معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اعلام اینکه اساسنامه مرکز ملی هوش مصنوعی در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین است، گفت: این مرکز در اولین گام یک کاربر هوش مصنوعی یا به اصطلاح «اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی» را در کشور راه‌اندازی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، روح الله دهقانی فیروزآبادی امروز_شنبه هشتم اردیبهشت_ در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: توسعه فناوری در کشور وظیفه اصلی معاونت علمی ریاست جمهوری است و در این راستا برنامه ستاد توسعه هوش مصنوعی این معاونت کمک به دانشگاه‌ها، محققان و شرکت‌های دانش بنیان برای توسعه فناوری‌ها و کاربست هوش مصنوعی در ایران با استفاده از ابزار اپراتور است.

وی ادامه داد: پیش بینی می‌شود امسال جریان اکوسیستمی هوش مصنوعی در کشور راه می‌افتد و به صدها جی پی یو (GPU واحدهای پردازش گرافیک) دست پیدا می‌کنیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان به رایزنی با رئیس جمهور و بسیاری دستگاه‌ها از جمله سازمان برنامه و بودجه برای راه اندازی مرکز توسعه هوش مصنوعی در کشور و در کنار آن شورای راهبری هوش مصنوعی اشاره کرد و و یادآور شد: برای این کار مدل‌های مختلف در بسیاری کشورها بررسی شد.

دهقانی فیروزآبادی خاطرنشان کرد: بررسی‌ها نشان داد که بعضاً برخی کشورها وزارتخانه و برخی هم شورای راهبری برای هوش مصنوعی ذیل ریاست جمهوری ایجاد کرده‌اند.

اساسنامه مرکز ملی هوش مصنوعی در حال تدوین

وی افزود: با ساعت‌ها رایزنی و مشورت با متخصصان و صاحب‌نظران هوش مصنوعی و شبکه‌ها به این جمع بندی رسیدیم که در کشور باید یک مرکز تحت عنوان مرکز ملی هوش مصنوعی داشته باشیم تا وظیفه کلانی را در این حوزه از جمله نظارت و تنظیم گری و همچنین توسعه زیرساخت‌های کلان عهده دار شود و شورایی هم به عنوان راهبر و هیأت امنا بالا سر این مجموعه شکل بگیرد.

معاون علمی رئیس جمهور یادآور شد: اسفندماه ۱۴۰۲ مرکز ملی هوش مصنوعی تأسیس شد و حکم ریاست آن نیز توسط رئیس جمهور صادر شد و اعضای شورای راهبری این مرکز نیز معرفی شدند، اساسنامه مرکز ملی هوش مصنوعی د رحال حاضر در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تنظیم آست.

دهقانی فیروزآبادی تاکید کرد: این مرکز در حوزه هوش مصنوعی فراتر از معاونت علمی ریاست جمهوری است و همه دستگاه‌ها در قبال این مرکز از یک مأموریت اختصاصی برخوردار هستند.

وی از برگزاری جلسات مختلف با طرف‌های تأثیرگذار در حوزه هوش مصنوعی همچون سرمایه گذاران مختلف، بخش‌های دولتی و صندوق‌ها خبر داد و تصریح کرد: در این راستا صندوق پژوهش و فناوری توسعه هوش مصنوعی نیز تصویب و دایر شد.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه این صندوق با سرمایه ۱۰ هزار میلیارد تومانی برای فعالیت برنامه ریزی شده است، افزود: بخش خوبی از این سرمایه را نهادهایی مثل صندوق توسعه ملی و چندین مودی مالیاتی بزرگ در حوزه اپراتورها تقبل کرده‌اند که پرداخت کنند بنابراین اقدامات عملیاتی بسیار خوب پیش رفته است و برنامه ریزی ها این است که مرکز ملی هوش مصنوعی در اولین گام یک کاربر هوش مصنوعی یا اصطلاحاً یک اپراتور هوش مصنوعی در کشور راه اندازی کند.

دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: طبق برنامه ریزی انجام شده این اپراتور هوش مصنوعی سه خدمت اصلی را عرضه می‌کند، یعنی یک مزرعه پردازشی بزرگ که چگونگی ابعاد و اندازه آن در حال بحث است. یک مرکز داده یا دیتا سنتر بزرگ برای تولید داده‌ها و همچنین کتابخانه بزرگ زبانی و تصویری که اینها مجموعه‌هایی هستند که قرار است در اپراتور اصلی مدیریت شوند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در بخش دیگری از این نشست خبری در پاسخ به این سوال که تدوین و اجرای نظام ارزیابی دانش بنیان‌ها چه تغییری در اکوسیستم و زیست بوم حوزه دانش بنیان‌های کشور ایجاد کرده است، گفت: در نظام جدید ارزیابی دانش بنیان‌ها، علاوه بر سطح فناوری، میزان اشتغال تخصصی و گردش مالی شرکت‌ها مورد سنجش قرار می‌گیرد و شرکت‌های فناور بر این اساس به شرکت‌های نوپا، نوآور و فناور تقسیم می‌شوند.

دهقانی فیروزآبادی در مورد اینکه گفته شده این همان سیستم دسته بندی نوع یک، دو و سه سابق است، تاکید کرد: مطلقاً این صحبت اشتباهی است چراکه قبل از این مجموعه‌های فناور تنها براساس فناوری دسته بندی می‌شدند.

وی اظهار داشت: نظام ارزیابی جدید مجموعه‌های فناور در حال حاضر به یک ابزار جدی برنامه ریزی و مدیریت تسهیلات برای ساز و کارهای حمایتی برای معاونت علمی تبدیل شده است و اینکه می‌گوئیم ۷ هزار از مجموعه‌های فناور ما شرکت نوپا و قریب به ۸۰۰ تا هزار فناور هستند و ۲ هزار نوآور هستند، یک دید واقعی به ما می‌گوید که حجم اقتصاد و حجم صادراتی کشور در چه مرحله و شرایطی است برای یک برنامه ریزی جدی از سوی معاونت علمی است.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه در سه ماه آینده بحث ارزیابی مجموعه‌های فناور به شکل اساسی به روز رسانی می‌شود و ارزیابی‌ها توسط پارک‌ها انجام و آسان گیرانه تر و بعضاً غیرحضوری خواهد بود، افزود: هم اکنون ۱۰ پارک علم و فناوری در کشور کارگزار معاونت علمی ریاست جمهوری در شرکت‌های نوپا فعالیت می‌کنند.

دهقانی فیروزآبادی در عین حال تاکید کرد: تمرکز ارزیابی‌های جدی و حضوری بر روی شرکت‌های نوآور و فناوری خواهد بود که بازی اصلی دست آنها است.

وی پیش بینی کرد امسال علاوه بر متوازن شدن نظام حمایت از مجموعه‌های فناور و واقعی شدن ارزیابی‌ها، حداقل یک هزار شرکت جدیدی از شرکت‌هایی که قبلاً در پارک‌ها بوده‌اند به شرکت‌های دانش بنیان نوپا تبدیل می‌شوند.

۱۰۸ شرکت دانش‌بنیان در بورس حضور دارند؛ امیدواریم تا آخر سال حداقل رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کند

دهقانی فیروزآبادی در ادامه نشست خبری از حضور ۱۰۸ شرکت دانش‌بنیان در بورس خبر داد و گفت: امیدواریم تا آخر سال حداقل رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کنند

وی افزود: یکی از مراحل بلوغ بعضی از شرکت‌های دانش‌بنیان عرضه شدن آنها در بازار سرمایه و مشارکت آنها توسط سرمایه مردم است.، لزومی ندارد یک شرکت دانش بنیان برای ورود به بورس به معاونت علمی ریاست جمهوری مراجعه کند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور ادامه داد: وقتی بحث کلان داده‌ها مطرح می‌شود یا بحث داده‌های مرتبط با مردم یا امنیت مردم مرتبط می‌شود، صلاحیت شرکت‌ها برای ورود به بورس در یک کارگروهی که در معاونت علمی ریاست جمهوری تشکیل شده، مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

کد خبر 748400

دیگر خبرها

  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی