Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: قصد داریم پارک‌هایی که امکان توسعه فیزیکی دارند را به مقر دانش بنیان در استان تبدیل کنیم تا فضای مناسبی برای شرکت‌های دانش بنیان در هر استان داشته باشیم.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، نشست روسای پارک‌های علم و فناوری به صورت مجازی و با حضور علی وحدت رییس، مهدی کشمیری عضو هیات عامل و معاونان صندوق نوآوری و شکوفایی و روسای پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور صبح امروز چهارشنبه ۵ آذر ماه در محل مجتمع شکوفایی شرکت‌های دانش بنیان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وحدت در این نشست، پارک‌های علم و فناوری را با توجه به اطلاعاتی که از شرکت‌های دانش بنیان و فناور در اختیار دارند بهترین مجموعه استانی فعال در حوزه فناوری دانست و گفت: هدف‌گذاری ما برای افزایش نفوذ فعالیت صندوق نوآوری در استان‌ها با استفاده از توان پارک‌ها انجام شد و میزان نفوذ کنونی بدون پارک‌ها میسر نمی‌شد.

وی با بیان اینکه برای اعطای ضمانت‌نامه و تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان دو مسیر وجود دارد که شامل صندوق‌های پژوهش و فناوری و کمک مستقیم پارک‌ها است؛ گفت: صندوق‌های پژوهش و فناوری باید بازوی پارک‌ها در استان باشند، بر این اساس در کارگروه نظارت بر صندوق‌های پژوهش و فناوری تلاش کردیم که وضعیت اقتداری و سهام‌داری پارک‌ها در صندوق‌ها تقویت شود. اگر غیر از این است به ما اطلاع دهید تا این رویه اصلاح شود. ۱۰ برابر شدن سرمایه نهاد‌های تامین مالی استانی با کمک صندوق نوآوری
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه با بیان اینکه تا پایان سال تمامی استان‌ها صندوق‌های پژوهش و فناوری خواهند داشت؛ گفت: در آذر ۹۷ سرمایه صندوق‌های پژوهش و فناوری ۷۰ میلیارد تومان بوده که توان سرمایه‌ای امروز آن‌ها به ۷۰۰ میلیارد تومان رسیده است؛ یعنی ۱۰ برابر شده است که علت آن رونق فعالیت این صندوق‌ها است. صندوق‌های پژوهش و فناوری نزدیک به ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات و ۱۴۰۰ میلیارد تومان خط اعتباری دارند که با ظرفیت سرمایه‌گذاری که اعطا شد، توان فعالیت آن‌ها به صورت جدی در استان افزایش می‌یابد.

وحدت ادامه داد: صندوق‌ها در هشت ماه امسال، هزار میلیارد تومان ضمانت‌نامه صادر کرده‌اند که این مبلغ، معادل کل سال ۹۸ بوده است. در زمینه توانمندسازی نیز سال گذشته ۱۱.۵ میلیارد تومان خدمات بلاعوض صندوق نوآوری و شکوفایی جذب شده است که انتظار داریم این میزان با کمک پارک‌های علم و فناوری بیشتر شود. صندوق‌ها و پارک‌ها ظرفیت تسهیلات بلاعوض صندوق نوآوری را ابزار خود بدانند؛ ما از هر پیشنهادی که باعث اثربخشی بیشتر توانمندسازی شود استقبال می‌کنیم.   خدمت گرنت تحقیق و پژوهش لیزینگ بلاعوض تحقیقات برای شرکت‌های دانش بنیان است
وی در مورد خدمت گرنت تحقیق و پژوهش صندوق نوآوری و شکوفایی نیز توضیح داد و گفت: گرنت ابزاری برای شروع زنجیره خدمات صندوق نوآوری است که می‌تواند مراکز تحقیق و توسعه در کشور را به حلقه شرکت‌های دانش بنیان و بازار متصل کند. این خدمت در اصل لیزینگ بلاعوض تحقیقات برای شرکت‌های دانش بنیان است که از این طریق آزمایشگاه‌های معروف و تحول‌ساز در این برنامه وارد می‌شوند و با کمک پارک‌های علم و فناوری نتایج این حوزه بهینه خواهد شد. تسهیلات صندوق نوآوری برای استقرار شرکت‌ها در پارک‌ها
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد تسهیلات این صندوق برای استقرار شرکت‌های دانش بنیان در پارک‌های علم و فناوری نیز خاطرنشان کرد: با تسهیلات استقرار قصد داریم پارک‌هایی که امکان توسعه فیزیکی دارند را به مقر دانش بنیان در استان تبدیل کنیم تا فضای مناسبی برای شرکت‌های دانش بنیان در هر استان داشته باشیم. صلاحیت و ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان که تقاضای تسهیلات استقرار دارند را به پارک‌های علم و فناوری واگذار می‌کنیم که با در نظر گرفتن ممیزی‌هایی، چون عدم دریافت تسهیلات استقرار انفرادی در گذشته، در کنار صندوق‌های پژوهش و فناوری قرار گیرند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علی وحدت صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری صندوق های پژوهش و فناوری برای شرکت های دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی پارک های علم و فناوری میلیارد تومان دانش بنیان صندوق ها پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۴۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: جریان وقف می‌تواند نمای جدیدی به جامعه دهد و به جهش اقتصادی در کشور کمک می‌کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سومین نشست هم‌اندیشی و بررسی چالش‌های پیش رو در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان با حضور حجت الاسلام سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و اساتید علمی در نمایشگاه دستاوردهای وقف برگزار شد.

رئیس سازمان اوقاف در این نشست طی سخنانی خاطرنشان کرد: فعالیت سازمان اوقاف و امور خیریه در حوزه مولدسازی تنها به ساختمان‌سازی محدود نمی‌شود. بلکه سرمایه‌گذاران باید صبور باشند زیرا در کمیسیون بهره‌وری اقتصادی برنامه‌ها بررسی می‌شود و هر اندازه بتوانیم در وقف حمایت می‌کنیم.

خاموشی با بیان اینکه می‌توان پول عایدات وقف را که ده برابر شده به صندوق دهیم تا این‌ حمایت‌ها توسعه پیدا کند، تصریح کرد: حلقه‌های نیروی انسانی قوی در کشور وجود دارد که به نظر می‌رسد برخی حلقه‌های ضعیف هم در زنجیر وجود دارد و کار ما این است از ضعیف‌ها حمایت کنیم.

 

حضور 39 شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف

 

او با تأکید به حمایت از حلقه‌های ضعیف اظهار داشت: هر کدام از غرفه‌های نمایشگاه اوقاف به این حلقه‌ها توجه می‌کنند. به عنوان مثال در مبحث در آبزی‌پروری درصدد تأمین 20 درصد از خوراک کشور هستیم. این در حالی است که در برخی استان‌ها امکان تولید میلیون‌ها تن تولید دریایی را داریم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با تأکید بر ارزان‌سازی هزینه‌های درمان برای بیماران، گفت: جریان وقف می‌تواند نمای جدیدی به جامعه دهد و به جهش اقتصادی در کشور کمک می‌کند.

او یادآوری کرد: دانش‌بنیان‌ها طرح تجاری خود را ارائه دهند، ما پس از بررسی‌های کارشناسی لازم و واجد شرایط بودن آنها را حمایت می‌کنیم. 

در این نشست مدیرعامل صندوق پژوهش ماندگار با بیان اینکه این صندوق دومین صندوق از بین 75 صندوق علم و فناوری است، گفت: دو سال و نیم از افتتاح این صندوق می‌گذرد. تاکنون 250 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری مستقیم در حوزه دانش‌بنیان‌ها داشته‌ایم.

او با اشاره به اینکه حدود 480 میلیارد تسهیلات پرداخت شد، گفت: امروز دو قرارداد در حوزه دیالیز و کیت تشخیص سرطان منعقد شد.

همچنین مدیرعامل شرکت سینا فناوران ماندگار  با اشاره به حوزه فعالیت این شرکت در عرصه تکثیر گاوهای پربازده اظهار داشت: این کار در حال حاضر کاری که در کشورهای پیشرفته انجام می‌شود.

او ادامه داد: از  15 سال قبل در این زمینه وارد شدیم و از گاوهای برتر که 40 شاخص دارند تخمک می‌گیریم، لقاح انجام می‌شود و سپس جنین منجمد می‌شود و بعد در رحم قرار می‌گیرد و گوساله متولد می‌شود. از هر گاو در سال 20 گوساله می‌توانیم تولید کنیم.

او با اشاره به نیاز برای سرمایه‌گذار دلسوز اظهار داشت: شرکت فناور برای توسعه نیاز به سرمایه گذار دلسوز دارد و سازمان اوقاف می‌تواند در این زمینه کمک‌کننده خوبی باشد.

در این نشست همچنین به تولید دو دستگاه درمان سرطان توسط یک شرکت دانش‌بنیان اشاره شد که از سال 95 آغاز به کار کرده اما در زمینه تجاری‌سازی با مشکلات زیاد مواجه بوده و از حمایت سازمان اوقاف برخوردار شد.

بر اساس اظهار مسئولان این شرکت دانش‌بنیان، با حمایت سازمان اوقاف این شرکت طی 5 ماه گذشته به اندازه فعالیت 3 سال پیشرفت داشتند و با وجود اینکه مقاومت حوزه درمان از استفاده از دستگاه‌های داخلی وجود دارد، اما سازمان اوقاف همواره تأکید داشته که این دستگاه‌ها تولید و به بهره‌برداری برسند.

در این نشست همچنین طرح‌های شرکت فعال در حوزه فناوری تولید واکسن مورد بحث و بررسی قرار گرفت. از جمله چالش‌هایی که در این حوزه مطرح شد این بود که تولید واکسن به صورت سنتی هزینه زیادی داشت و وقت زیادی صرف می‌شد. اما اکنون این شرکت آمادگی تولید واکسن کرونا در سویه‌های جدید را دارد و پیش‌بینی شده تا شش سال آینده برای درمان تمامی انواع سرطان، ژن درمانی صورت پذیرد.

به همین منظور یک پلتفرم چابک طراحی و ساخته شده که انواع محصول در این زمینه را در داخل کشور تولید می‌کند. هرچند فعالان این عرصه نیازمند حمایت هستند و تاکنون سازمان اوقاف حمایت از این شرکت را بر عهده گرفته است.

نکته قابل توجه آن است که این شرکت ظرفیتی دارد که هفتصد نفر از نخبگان می‌توانند مشغول به کار شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها